5 de NU

Posted on

1.Nu-ţi fie teamă să fii tu.

Aşa cum eşti.. Cu cicatrici, nevoi, riduri şi pete.Într-o lume în care este simplu să fii actor, ba chiar se cere asta   de multe ori, este nevoie de esenţă, de oameni reali.

  1. Nu-ţi fie teamă să spui nu.

Pentru că un “NU “poate deschide căi spre o mie de “DA” pentru tine. Şi nu este obligatoriu să faci ce consideră  alţii că este bine. Pentru că poate uneori binele lor nu este şi binele tău. Iar de multe ori, binele nu se mai întoarce. De ce nu să nu vrei să te exprimi? Exprimarea nu are de-a face cu deranjatul. Însă văd în jur   oameni deranjaţi de păreri diferite faţă de ale lor. Oameni ce nu pot sau nu vor să accepte. Să te accepte. Să se accepte.

3.Nu-ţi fie teamă să pierzi oameni.

Fie-ţi teamă că te pierzi pe tine încercând să le faci pe plac  altora. Pentru că cine te vrea, va sta. Cine nu, va pleca. Însă şi plecatul e benefic de multe ori. Decât să fii înconjurat de o mulţime nocivă, mai bine să-ţi fie alături câteva suflete .

4.Nu aspira să faci parte din mulţime, mai degrabă aspiră să fii diferit de ea.

E simplu să fii ca toţi şi dificil să te distingi. Pentru că oamenii sunt cuprinşi de frică. De frica de a eşua. De frică de a nu fi conform.

5.Nu îţi stopa visele.

Însă nu uita: visele fără ţintă, rămân doar vise. Fă paşi în direcţia lor. Pentru că paşii nefăcuţi, sunt regretaţi mereu după un timp.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *